perjantai 11. helmikuuta 2011

# 1

Paljonko mahtuu pieneen mieleen? Paljon. Tervetuloa pikkuruisen pikkusielun pitämään pikkuruiseen päiväkirjantynkään. Pohdin yleisellä tasolla elämän pieniä asioita, mitään asiapitoista en lupaa. Joskus saattaa eksyä mukaan myös pienoisia omasta päivästä kertomisia ja 100% kuvapostauksia.

No miksi tein tämän blogin? Siksi, että olen nuori. Siksi, että maailma on suuri ja monimutkainen elämä hämmentää. Avaan tänne mieltäni, kerron mielipiteitäni, pohdin. Älkää pelätkö, oon ihan ateisti enkä minkään valtakunnan mietiskelijäbuddha. Elämä on vaan niin jännä juttu.

Niin, mistä nimi syntyi? Se vain syntyi jostain mielen sopukoista. Ehkä siksi etten lupaa ympäriviikkoista päivitystahtia, ja blogi saattaa pysyä kirjoitusten puolesta melko pienenä. Hassua puhua 'nimestä', sillä tämä nimi kuitenkin on kovin ristiriitainen. Niin pieni blogi ettei sillä ole edes nimeä - siinäpä blogin nimi kokonaisuudessaan. Huomaatko ristiriitaisuuden?

Koska oon ältsin huono kirjoittaan esittelyjä (ja niistä tulee loistavan kliseisiä ja massoja, ja yritän pyrkiä persoonallisuuteen tosin en tiedä kuinka se onnistuu joten pidän turpani tässä vaiheessa kiinni), laitan tähän muutaman we♥it:stä napatun kuvan jotka kertoo jollain tapaa miusta.

tykkään


en tykkää


rakastan


ajattelen


tahdon


tarvitsen

Ei kommentteja: